Nunspeet Biedt Onderdak heeft inmiddels al veel Oekraïners aan het werk geholpen. Om ook de laatste gasten aan het werk te helpen is er vanuit het kernteam een CV opgesteld. Deze CV kan de buddy samen met de Oekraïners invullen, zodat het duidelijk wordt, wie wat kan en wil. De buddy kan met deze CV zelf werkgevers en/of uitzendbureaus in de omgeving benaderen, vanuit het kernteam wordt hier geen ondersteuning meer aan gegeven.

Probeer het CV in het Nederlands of Engels in te vullen zodat het ook voor de potentiele werkgever leesbaar is. Hieronder vindt je een lijst met potentiele werkgevers en uitzendbureaus.

 • Covebo Uitzendgroep
  • Onze gasten kunnen rechtstreeks en in het Oekraïens mailen naar uarecruitment@covebo.nl Covebo Uitzendgroep heeft coördinatoren die Oekraïens spreken.
 • Axxent
 • Gemeente Nunspeet – Job Coach
  • De gemeente Nunspeet wil de kansen op de arbeidsmarkt vergroten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De jobcoach is het aanspreekpunt voor het bedrijfsleven voor arbeidsbemiddeling. Hij adviseert bedrijven en organisaties en informeert naar de wensen en behoeften van (potentiële) werkgevers.
  • Daarnaast legt en onderhoudt de jobcoach contacten met bedrijven in de gemeente met als doel het binnenhalen van vacatures waar uitkeringsgerechtigden direct geplaatst kunnen worden.
  • Heeft u een vacature, stageplek of leerwerkplek? Of wilt u weten wat de gemeente voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Freddy Smit, via (0341) 25 99 11, 06 55 71 43 83 of per e-mail f.smit@nunspeet.nl.

Uw vacature hier?

Heeft u een vacature die ingevuld kan worden door één van onze Oekraiense gasten? Laat dit dan weten via nbo@gergemnunspeet.nl, de vacature zal geplaatst worden in onderstaand format. Probeert u meteen de juiste informatie aan te leveren?